Om

Speltips med huvudfokus på E-Sport och Innebandy, kombineras med tävlingar och då och då en text på annat ämne.

Syftet & Grundtanken är en lätt navigerad, simpel portal för speltips där jag ska kunna dela med sig utav mina tankar och idéer kring spel på lite mer okända marknader och få folk att öppna upp ögonen för framförallt E-sport men även innebandy. Det kommer även att finnas möjlighet för dig som läsare att ta del utav andra sporter under fliken ”gästtips”

Jag som kommer att ha huvudfokus på sidan heter Emil Höög och är 20 år gammal. Intresset för spel dök upp runt 16-17 års åldern då jag hade äldre vänner som höll på med spel och eftersom att hela min umgängeskrets är sportintresserade så blev det ganska självklart att framförallt dem som hade åldern inne pratade om odds. Vid denna tid var NFL & NBA någonting jag aldrig hade haft något jättestort intresse för men jag förstod snabbt att om du är duktig och insatt i någonting så kan du tjäna pengar på det.

Jag spenderade väldigt mycket tid framför dator under tonåren. Intresset för proffsscenen var något som dök upp väldigt tidigt för mig då jag tyckte det var intressant att sitta tillsammans med vännerna i någon svettig Teamspeak och diskutera matcher och spelare i flera timmar. Mitt intresse för att spela diverse olika spel har med tiden började att försvinna sakta men säkert samtidigt som mitt intresse för proffsscenen blev större och det är lite här vi står idag.

Det finns stora likheter i min historia kring Innebandyn där jag började spela väldigt tidigt men ju äldre jag blev ju mer tappade jag själv motivationen för att spela sporten på en seriös nivå. Det jag märkte här var att tack vare alla kontakter jag knutit till mig runtom i Sverige så kan jag få tillräckligt bra info kring olika lag och serien som spelbolagen inte har tillgång till.

Det ligger väldigt mycket i ordspråket ”kunskap är makt” och lägger ni ihop det jag skrivit så förstår ni ganska snabbt att jag såg möjligheten till att kunna tjäna egna pengarna under sista året på gymnasiet utan att behöva gå till ett vanligt jobb.

Tack vare Luddebets hittades ”bettingtwitter” ganska snabbt då jag som sagt är intresserad utav E-sport och han var en av dem som var först ut med att dela speltips på framförallt CS. Tack vare detta började jag själv dela speltips offentligt och ni kan följa hur resultaten ser ut hittills under fliken ”spreadsheet”. Jag har delat spel offentligt på twitter och på diverse andra hemsidor under 2 års tid och tycker nu att det var dags att testa på något nytt och eget.

Jag hoppas att ni fått en liten överblick om hur mitt spelande startande och vad tanke med denna sida är ifrån min sida. Ifall ni har ytterligare frågor eller funderingar så är ni välkommna att ställa dem antingen här på hemsidan under fliken ”kontakta oss” eller så hittar ni mig på twitter där jag går under namnet @hoogemil_