Speltips

IEM Katowice

## Faze – Navi

Faze ML @ 2.63 1.5u Coolbet | Faze -1.5 @ 5 Coolbet

Tycker inte direkt att något av lagen imponerade under gruppspelet och förutom ENCE hade ngo dem flesta lag velat möta Faze eller Navi.

Även fast Navis spelare har steppat upp så ligger i princip allting i att s1mple ska kunna bära detta laget återigen på sina axlar. Frågan är hur länge han orka göra detta?

Faze har börjat fått igång Niko och frågan är om han faktiskt kommer att köra calls nu eller om han släppt över midrounds till någon annan i laget 😉 ?

Tycker oavsett att detta är en jämnare match än vad oddsen visar och vinner Faze map 1 så har man alla möjligheter i världen att gå 2-0 här, tyvärr gälla samma för Navi men oavsett tycker jag att värdet här ligger på Olofmeisters gäng.

Team Liquid – ENCE

Team Liquid -1.5 2.20 Bet365

Världens näst bästa laget i Liquid ska möta finska ENCE här och det ska bara sluta på ett sett. ENCE är det sämsta laget som är kvar i turneringen och här får man nöja sig med att vara direktkvalificerade för nästa major.

Liquid är så pass mycket bättre på det mesta och så länge inte alla 5 i laget har en dålig dag så slutar detta 2-0 relativt enkelt för Amerikanerna.

CHAOS – EXPERT

ESEA MDL på agendan. Avstått lite från denna ligan detta året pga olika omständigheter men den främsta är väl för att det är alldeles för oseriöst spel från samtliga lag för mig att lägga pengar på. Likväl dyker där upp odds som tilltalar en mer än någonsin titt som tätt och som gör att man inte alltid riktigt kan hålla vantarna ifrån.

Idag kan väl klassas som en sådan händelse, eller dag. Nej, detta oddset eller detta spelet är inte ”för bra för att vara sant” men likväl är det ett bra sådant.

Chaos har börjat värdelöst i denna ligan. 1-6 står resultatet på och det är under all kritik. Formen i sig är väl inget att skryta om heller när man nu sitter på fem förluster på fem matcher. Inte blir det heller bättre när, man likt Epsilon, byter spelare som en normal människa byter underkläder.

Något som dock underlättar för laget är ju att det är dags att vinna. De själva vet om det och de själva vet att de är kapabla till det. När man då möter ett lag som Expert på Mirage, en karta man normalt sett trivs väldigt bra på, då kanske det är dags?

Expert själva är ett rätt okej lag. En liten ihopsamling av mediokra tyska semiproffs som bestämt sig för att skapa ett lag ihop. Det har väl gått sådär. Laget har skrapat ihop ett par vinster till och från men mestadels förlorat, speciellt mot lite bättre lag. Formen i sig är inget att skryta om den heller då man endast inkasserat en vinst på fem spelade matcher. Något positivt måste väl vara att man spelade lika mot Windigo.

Till dagens match har båda lagen, så att säga, en väldigt ifrågasättande form. Inte heller ser något av lagen ut att försvinna från detta träsk man hamnat i. Något som däremot är tilltalande, iallfall för Chaos, är dagens karta.

Mirage spelas idag och det är en karta Chaos normalt sett trivs på. Tittar man på förra linan, med minio istället för tabz, så låg man på 80% win rate med en 4-1 statistik. Det i sig är väl inte överdrivet bra på många sätt men samtidigt är det en indikation på att laget kan spela kartan om det behövs, och att man är duktiga när det väl gäller.

I år har man lirat kartan hela nio gånger. Fem av dessa är vinster och fyra är förluster. En av dessa vinster är mot just Expert, den gången med 16-14Expert själva är inte så frekventa i sitt Mirage-spelande heller och har endast två spelade matcher detta året och båda blev förluster. Tittar man lite mer historiskt så hittar man endast två vinster på nio försök.

Det är väl inget direkt snack om vem som egentligen är det bättre laget på kartan. Förra matchen blev jämn och det är väl ganska förväntat när två likvärdiga lag möts. Denna gången tror jag dock siffrorna blir lite större.

Chaos måste börja vinna. Det är dags nu. Man har det som krävs och kartan idag är en bekväm sådan. Vill man så är man bättre än tyskarna. Det finns värde i svenskarna.

Chaos får förtroendet idag.

 

Speltips: Chaos -2.5 

Liga: ESEA MDL

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 1.83

Spelstopp: Tisdag 26 Februari 18:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

ASTRALIS – NIP

Tyvärr tar nog ninjornas resa slut just här. Motståndet på andra sidan i detta mötet kommer bli för svårt. Ninjorna är helt enkelt inte så pass utvecklade som lag, så pass samspelta, så pass taktiskt duktiga och de har dessvärre heller ingen som helst map pool som krävs för att kunna utmana med, när man nu ska möta en gigant som Astralis.

Tittar man på inbördes möten mellan dessa lagen så säger dem själva en del av historien. NIP har faktiskt stått upp bra, mycket bättre än många andra lag, mot just Astralis. Problemet är bara att många av dessa matcher har varit i just onlineligor, matcher och situationer som är väldigt mycket mer annorlunda än på stora event.

Man bör hålla med om att Astralis just nu är världens bästa lag, och kommer att vara en lång tid framöver. Astralis är nämligen det laget som faktiskt alltid haft möjligheten att både vara just det, men aldrig lyckats hitta nycklarna till att bli det. Äntligen, kan man väl säga, för omkring ett år sedan så föll äntligen alla bitarna på plats. Magisk kom in i bilden, de anställde ytterligare en mental coach och därefter är allt en saga.

Förra året var en stor succé med en massa titlar i bagaget och en fullbordad Intel Grand Slam titel som grädde på moset med en miljon dollar extra i prispotten på ESL Pro League Finals på hemmaplan. Detta året lär inte vara mycket till skillnad. Första stora och den mest betydelsefulla turneringen är igång och målet är endast att vinna den, inget annat.

Laget gick 3-0 i gruppen med endast en karta förlorad mot just Renegades på Mirage efter att man tappat 12-3 i halvtid. Ingenting bra överhuvudtaget men Mirage har faktiskt länge varit en karta som Astralis inte varit speciellt överdrivet duktiga på, om man nu tittar på deras andra kartor. Däremot är de tillräckligt duktiga på denna kartan för att ha med den i map poolen och de är tillräckligt bra på kartan för att låta NIP väljad en och sen möta dem.

Faktum är att NIP inte alls är så pass duktiga på Mirage som många kanske tror. De är ett lag som inte har en specifik map pool och ett lag som fortfarande har väldigt underpresterande spelare. Det går inte att bara ha REZ & f0rest när man ska möta Astralis. Det går inte att inte ha en map pool när man ska möta Astralis. Det går heller inte att tro att man ska kunna ta ner Astralis på Mirage, när man själva knappt kan spela den.

Visst, nu har NIP en någorlunda trevlig historik på Mirage sedan ett par matcher och sista matchen mot Vitality sa väl sitt också, men jag håller inte med alls om att NIP är ett bra Mirage-lag. Det saknas alldeles för mycket taktiker, det saknas alldeles för mycket bestämda rutter och man gör bort sig mer än ofta. I denna turneringen har man spelat bra på kartan men tittar man lite längre bakåt i tiden så säger historian något helt annat.

Allt som krävs för att detta spelet ska sitta är att Astralis vinner NIP’s Mirage pick. När man sedan själv väljer Nuke så ska spelet sitta. Man är trots allt 33-0 på den kartan. I en så betydelsefull match som denna, på LAN och med all vetskap om vad detta betyder så tappar man inte det.

Pressen må vara på Astralis, men gud vad de trivs med press just nu.
De är helt enkelt inte samma lag som förut.
Speltips: Astralis -1.5

Liga: IEM Katowice

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 1.66

Spelstopp: Fredag 1 Mars 20:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

NRG – COMPLEXITY

Long time no see! Jokes on me

NRG hade inte en rolig dag igår. Faktum är att man, som ett av de mer favorittippade lagen att faktiskt gå vidare, ligger under med 2-0 i skrivande stund. Varje match från och med nu är livsavgörande för turneringen. Förlorar man, åker man ut. Vinner man, avancerar man till nästa match. Så kommer det vara hela vägen tills man antingen åker ut eller hamnar 3-2 och lyckas avancera till slutspelet.

NRG är favoriten i denna matchen med all rätt. Man är bättre än Complexity på precis alla punkter. NRG’s problem igår var T-sidan och det är något man kommer få jobba hårt med för att fixa on-the-fly eftersom pracc-tiden är minimal mellan matcherna. Mot Complexity idag har man faktiskt möjlighet att träna på det då man kommer att vinna denna matchen oavsett vad. Kommer bli ett ypperligt tillfälle att slipa på sina T-sidor och på så sätt kunna utmana resterande lag lite mer framåt i turneringen.

CT-sidan är det inga större problem på. Man gjorde två sensationella comebacks mot både AVANGAR och NIP igår även om man lyckades förlora ändå. Visar prov på att där finns mycket i detta maskineriet och det visar också att man har en sida man kan luta sig tillbaka på om det skulle bli problem tidigt i matchen.

Complexity är fortsatt usla. Har inte presterat bra sedan man tog sin plats på Majorn förra året. Med n0thing och Rickeh i laget så går ingenting som det ska heller. Har ingen direkt map pool och lyckades t.o.m trolla fram Nuke mot Astralis igår, som för övrigt är 33-1 på kartan, vilket säger en del om laget.

Detta ska vara en 2-0 för NRG alla dagar i veckan.

Finner stort värde i 1.66 som erbjuds hos BET365. Investerar fyra units och inväntar räntan.

Fler spel kan dyka upp under Majorn. Utlovar inget, men stänger heller inte dörren. Tills dess kan du besöka min Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er.

MAJOR TIME

Jag är ganska duktig på att säga en sak och göra en annan men ibland kommer livet emellan och då blir det lätt hänt att andra saker får falla till sidan. Turligt nog är detta avklarat nu och ett inlägg från min sida står och väntar.

Idag börjar Majorn. Den riktiga dvs. Idag startar andra stagen men med de riktiga 16 lagen i turneringen. Av dessa 16 ska lag spela nästa vecka och tävla om prissumman på nätta $500.000 till plats nummer ett. Räkna med att samtliga lag är taggade till tusen!

Nedanför hittar du ett par speltips som jag tycker är värda att lägga lite slantar på.

1. NaVi -2.5 mot G2

Trodde inte alls att jag någonsin skulle kunna hitta en 2.5 lina på NaVi sett till oddset de har mot G2 men likväl lyckades man med det omöjliga än en gång. BETHARD är idag generösa med sina linor och odds och just denna sidan med Zlatan vid rodret erbjuder detta spelet till oss vilket definitivt är värt att lägga ögonen på. Spelet är ganska enkelt – NaVi ska vinna, och helst under ordinarie tid med max 16-13. Det är med andra ord exakt samma spel som ML, bara att NaVi inte får vinna med 16-14. Man kan börja undra varför man då får 2x degen på detta spel, men endast 1.55 på det vanliga och ibland kan jag bli lika förvånad.

Varför NaVi bör vinna detta är väl inte helt underligt. De är det bättre laget, de har en bättre map pool och de är oerhört glada i att prestera när de väl måste. Dessutom, när laget inte lyckas prestera alltför mycket, så har de fortfarande electronic och s1mple i laget som kan se till att NaVi vinner ändå.

G2 i all ära är ett lag jag inte håller lika högt. De har en bra grund och bra spelare men det fungerar faktiskt inte alls för laget. Man lyckades med nöd och näppe kvala sig vidare till denna stagen och det var väl egentligen inte helt och hållet för att G2 var det absolut bästa laget man någonsin skådat. De har fortsatta problem med map poolen och spelarna i laget presterar inte till sin högsta nivå. Kennys framförallt, är oerhört ojämn och en spelare som ska vara den bidragande faktorn till varför G2 kan vinna svåra matcher. När inte detta händer så faller ansvaret på Shox och tråkigt nog är hans form inte vad den en gång var.

Måste gå med NaVi här hur mycket jag än hatar det.


2. NIP ML
 mot NRG

Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte överdrivet mycket på NIP men rankar ändå deras chanser som en aning högre än vad oddsen anser. Hela 2.45 erbjuder BETHARD på att ninjorna vinner och tittar man på andra sidor så ligger oddset på runt 2.20-2.30 vilket är någorlunda mer korrekt.

NIP startade turneringen bra men föll sedan ner i ett gap där man inte kunde bidra. Mycket av detta berodde just på förödande map veto och okunskap men också för att spelarna inte bidrog och att laget i sig inte har en map pool. Man kravlade sig dock tillbaka och lyckades gå 3-2 vilket innebar avancemang efter många om och men.

Ska de vinna över ett NRG som dels gick 3-0 och som dels har en utomordentligt bra lineup och map pool så kommer det krävas lite utöver det vanliga. Dels så måste man få till en bra karta för laget själva och dels så måste man spela strukturerat och metodiskt. Det går att rubba NRG då NRG är oerhört duktiga på att ta någorlunda stora ledningar för att sedan slappna av och låta motståndaren komma tillbaka in i matchen. Det händer hela tiden och det är en anledning till varför NRG fortfarande är ett skakigt lag och inte ett lag att räkna med i slutstriden.

Varför NIP har en bra chans mot ett lag som NRG är just för att man har en mentalitet som många andra lag inte har. Man ser sig faktiskt aldrig som slagna förens resultatet på tavlan visar det och man ser sig som ett lag som kan slå vem som helst. Det är liksom inte helt konstigt att NIP oftast spelar bra mot Astralis exempelvis och även vinner vissa matcher mot sagda motståndare. Man spelar ett underligt men ändå bra spel och just i den mentala matchen är man aldrig en förlorare.

Det kan faktiskt bli så att vi ser ninjorna som vinnare. Man har f0rest och GT som två utomordentliga legendarer i lagen som aldrig verkar ge upp. Bakom dessa chaufförer har man talangfabriken i Lekr0 och REZ och inte minst dennis, när han nu vill spela.

Måste lira på ninjorna i detta mötet. Som underdogs lockar det ännu mer.
Fler spel kan dyka upp under Majorn. Utlovar inget, men stänger heller inte dörren. Tills dess kan du besöka min Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er.

Betway Specialspel

Dessa spel plockas med 1-2u och hittas under hos BETWAY -> Esport -> CSGO -> IEM Katowice spelarspecialer, tryck sedan på varje lag så hittar ni spelen.

Spelar kommer att avgöras när varje lag åker ut och som längst är dem öppna till på söndag när Legendary stage är över.

Har ni inget konto hos betway så kan ni klicka här för att hämta en bonus på 100% upp till 1000kr

Astralis

Device highest HLTV rating @3.20 1u

BIG

Xantares Highest HS % @3,55  2u

HellRaisers

Woxic highest HLTV ranking @3,55 2u

ISSA highest HS % @3.20 1u

To Qualify ”yes” @3,35 1u

Liquid

Twistzz Highest HS % @2,70 2u

NAVI

S1mple highest HLTV ranking @2,25  2u

S1mple most kills @2 2u

 to Qualify ”NO” @3,35 1u

Vitality

Zywoo Highest HLTV ranking @2.20 2u

Zywoo most kills @2.10 2u

MIBR

Coldzera most kills @2.75 1u

Coldzera highest HLTV rating @3.20 1u

FaZe

NiKo Most kills @2.90 1u

Niko highest HLTV Rating @3.20 1u

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vi snacka datorspel 🙂

IB Allsvenskan: AIK – Salem IF

13:00 AIK – Salem IF

AIK @2.37 3u Bet365 (finns 2.30 hos Kambi)

Jag var länge inne på att klicka serieledarna Salem här men när laguppställningar kom så vände jag sida och väljer istället att investera mina pengar i hemmalaget.

Salem saknar  i princip hela första femman där alla Lindström bröderna är out tillsammans med Fseha och kapten Ohlström. Lägg därtill Högdahl out samtidigt som långtidsskadade Andersson och Thorberg fortfarande inte är tillbaka i spel. Det finns fortfarande okej material i bortalaget men saknar man dessa lirare så ska man inte var favoriter.

AIK har i princip fullt lag där enstaka spelare som Eriksson, Boström samt långtidsskadade Hellqvist är out. hemma på parketten ska gnaget vara starka och med en delad sista kvalplats tillsammans med Tullinge samt Salems gamle coach i laget så lär man inte hålla igen.

Med fullt lag hade jag klickat Salem här alla dagar i veckan, men med dessa lirare out kan jag inte blunda för värdet på AIK. rutinen finns i AIK och här har man ett ypperligt tillfälle att plocka hem tre poäng som är betydligt lättare än dem borde vara.

Resterande sidor har redan börjat sjunka där betsson group är nere mot 1.90 redan samt Coolbet i skrivande stund har 2.20.

Har ni inget konto hos Kambi? Klicka  här för att hämta 100% bonus hos Leo vegas  eller  här för att hämta en 100% / 200% bonus hos Unibet

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

CSGO IEM KATOWICE: NIP – Vega Squadron

13:00 Vega NIP – Vega Squadron

Vega Squadron @3.30 1u Betsson Group (Betsafe, Betsson,Nordicbet)

Att inte ge Ninjorna favoritskapet i denna match är allt annat än galenskap, men att ge dem såhär stort favoritskap? aldrig i livet.

Dessa två lag är 1-2 vilket betyder att förloraren av denna BO3 får packa ihop sina väskor medan vinnarna får spela en avgörande match under söndagen om att ta sig till ”main event”.

Jag tycker inte att NIP har imponerat och det märks att laget inte spelat någon officiell match sedan innan juluppehållet. F0rest ser het ut men övriga spelare måste steppa upp om svenskarna ska få spela vidare i Katwoice.

Vega blev totalt överkörda av Vitality i deras senaste match och bolagen lär nog ha det i åtanken när oddsen till denna match satts. Nu spelar man dock BO3 istället för BO1 och kan Vega få med sig en bra draft och att starten på matchen blir bra så kan NIP börja svaja i nerverna och då kan detta gå precis hur som helst.

DRAFT:

NIP lär banna bort Cache som sin första karta samtidigt som Vega lär välja borta D2 eller Nuke.

Sedan lär vi få se  2 av kartorna Inferno / Mirage / Overpass bli pickade.

Här kommer Vega att plocka bort den andra kartan av Nuke / D2 medan NIP då väljer mellan Train eller den kartan som blir kvar av dem två som är här ovanför.

Inferno / Mirage / Overpass (Train) är det som det står mellan och förutom Train så är det kartor som man kan plocka bra med rundor på båda sidorna av kartan.

Detta är tre (fyra) kartor som är väldigt standard och att NIP ska vara så stora favoriter som man här köper jag ingenstans då laget senaste året inte direkt visat att man är som bäst när det gäller. Jag väljer att investera pengarna i CIS-scenen återigen och gör Vega jobbet kan vi rätta båda ML @3.25 samt ”Vega to qualify” @6 som vinst.

Har du inget konto hosBetsson Group (Betsafe, Betsson,Nordicbet) kan du klicka på det bolag som du ej registrerat ett konto hos än och hämta en bonus upp till 100%

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

CSGO IEM Katwoice: Team Vitality – Vici Gaming

Vi kliver in i dag 3 utav Kvalet till 2019 års första major och gårdagen slutade på plus trots en grov felbedömning utav Team Spirit..

Våra långtidsspel ser helt okej ut och det handlar om att vinna 3 matcher för att ta sig vidare eller förlora 3 matcher för att åka ut.

 Avangar 2-1  (Qualify YES)

Vega Squadron 1-2 (Qualify YES)

G2 1-2 (Qualify NO)

 Spirit 0-3 (Qualify YES), Denna är redan förlorad

13:00 Team Vitality – Vici Gaming

Vitality -1.5 @2.25 2u

Den enda av tre matcher som jag finner värde i just nu. Jag tycker att Vici har gjort det bra hittills men nu möter man Zywoo och gänget från Frankrike och här tror jag det tar stopp.

Vitality har en bra mix av spelare och en organisation som investerat mycket pengar och tid i deras satsning. Förutom att lagets unga stjärnskott Zywoo kör över sitt motstånd i typ varje match så har även hans lagkamrater nu börjat steppa upp. Kan Apex & NBK fortsätta skjuta och Zywoo kommer upp i sin normala standard så kommer Vici inte att få en roligt lördagseftermiddag.

Vitality har även en bra mappool där den enda kartan som laget inte spelar är Train, detta är en karta Vici spelar vilket gör att vi redan där har övertaget i draft.

Jag tycker att Vitality är så pass mycket bättre än sina motståndare här både vad det gäller individuellt men även flexibiliteten kring kartor och hur man ska agera midround. Vici har som sagt gjort det riktigt bra hittills men jag tror att fransmännen blir alldeles för tunga här och istället får Asiaterna rikta in sig på ny match under söndagen där det ska avgöras om man går till ”main event” eller itne

DRAFT:

Vitality kommer som sagt 100% att plocka bort Train och sedan är det nog inte helt omöjligt att man plockar bort Inferno eller Nuke.

För Vici är det betydligt svårare att plocka bort kartor men Cache kommer troligtvis plockas borde och sedan även Overpass eller MiragE?

Vici spelar inte Nuke överhuvudtaget men det är också en karta som underdogs oftast har bra chans att vinna på, tredje karta?

Detta lämnar oss kvar med Dust 2, Overpass / Mirage, Dust 2 & Nuke / Inferno. Tre kartor som Vitality trivs på och som pass deras lag bra då det handlar mycket om dueller.

Team Vitality förlorade mot TyLoo ganska rejält på Inferno samtidigt som Nuke är en karta som man inte vill ha som avgörande. Zywoo kommer återigen bevisa varför alla snackar upp honom och leda sitt lag till en behaglig 2-0 vinst här.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

CSGO IEM Katowice day 2

13:00 Avangar – G2

Avangar @2.30 1u Kambi

Precis som vanligt så är G2 favoriter enligt bolagen trots att laget inte är speciellt bra. Avangar ska inte underskattas och eftersom denna match spelas i Bo1 så ser jag det som en coinflip.

14:10 NIP – Winstrike

Winstrike +4.5u @1.80 1u Coolbet

Våra CIS Krigare ser bättre ut än jag förväntat mig och NIP gjorde det som förväntades utav dem.

Mappool tycker jag inte är några problem för Winstrike i denna matchup och det är inte omöjligt att man tar hem hela matchen, men jag säkrar upp med att endast behöva 12 rundor

15:20 Fnatic – Grayhound

FNC -1.5 @2.20 1.5u Bet365 Fnatic är turneringens stora besvikelse såhär långt och vis förlust här är det hejdå. Tyvärr är Xizt för dålig på denna nivå men i detta läge ska spelare som KRIMZ, JW & Brollan kunna vinna matcherna åt laget.

Detta är lite ”spel med hjärtat” men det är så pass stor skillnad på kvalitéerna i lagen att allt annat än 2-0 för Fnatic anser jag som skräll.

18:50 NRG – TyLoo

NRG -1.5 @2.50 1u Bet365

NRG är alldeles för bra för att vara i kvalet. TyLoo vet man aldrig vart man har vilket gör detta lag så intressant.

Visst TyLoo körde över Cloud 9 igår men nu är det Bo3 och NRG har en bra mappool vilket TyLoo saknar. Om TyLoo kan vinna denna match? Absolut men man kan lika gärna bli totalt överkörda och jag tycker oddset ligger alldeles för högt här då amerikanerna bara vill klara av kvalet så snabbt som möjligt för att sen kunna fokusera på ”main event”

18:50 Team Spirit – Furia

Spirit -1.5 @3.75 1.5u Coolbet / Spirit ML @1.99 1.5u Coolbet

tycker att Furia överpresterat senaste och Kcserato är egentligen den enda spelare som håller på nivån. Spirit är ett bra lag och förlusten igår mot Vega Squadron tog nog hårt.

Spirit har övertaget här i kvalité, mappool och erfarenhet och att lagen vinner här ska bara hända, 2-0? Inte omöjligt.

Har ni inget konto hos Kambi? Klicka  här för att hämta 100% bonus hos Leo vegas  eller  här för att hämta en 100% / 200% bonus hos Unibet

Har du inget konto hos Coolbet så hämtar du en bonus på 100% igenom att klicka här

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera