årssummering bettingåret 2018

Hej!

Jag avslutade bettingåret under veckan och tänkte att det är dags att summera ihop 2018 och även snacka lite om hur 2019 kommer att se ut från min sida!

2018 var ett år som vi stänger på ett bra sätt trots att det fanns betydligt mer att hämta. Det är 1069 spel som lagts och 237.7 units som spelats in med en ROI på 115.12%. Vad jag är mest nöjd över när jag blickar tillbaka på året så är det att 12/12 månader slutat med gröna siffror.

Esporten är det som givit mest under året och framförallt spelet League of legends. Det är där jag ska ligga som bäst också om man kollar hur mycket jag följer mina olika områden (LOL,CSGO, Innebandy) och jag ser mycket fram emot just League of Legends bettingen nästa år då det hänt en hel del grejer i proffscenen.

CSGO har absolut inte gått dåligt (112% ROI på 400 spel) men jag känner att det varit alldeles för mycket upp och ner ifrån min sida. Under 2019 ska jag försöka hålla en jämnare nivå och komma upp på den nivån jag vill vara även här.

Även Innebandybettingen har rullat på fint men då det varit mycket jobb under året så har den tyvärr varit lite bortprioriterad. Jag kommer kliva in i 2019 med lite andra förutsättningar med just jobbsituationen vilket gör att även volym på IB spel kommer att öka.

En hel del nya följare har tillkommit under året vilket är extremt kul och jag kan tänka mig att många här har noll koll på esport. Kul att ni fått upp intresset för denna marknad men var försiktiga med insatser och att spela på saker ni själva har dålig koll på, vilket man ioförsig alltid ska vara oavsett rekare eller sport.

Vi lanserade även denna hemsida i början av september och den växer för varje månad vilket också är roligt, har du en sample av spel (Helst esport) och känner att du vill kliva framåt i din sportsbetting och sätta text till spelen så är du varmt välkommen att kontakta mig på twitter så kan vi tala vidare där!

Tillslut vill jag säga stort tack till egentligen hela bettingtwitter som bjuder på bråk, sjuka storys och framförallt bra spel!

Jag använder mig av en hel del bookies men ska ni hänga på mig under 2019 så är det iallafall 3-4 som man måste ha för att kunna få någorlunda samma odds. Vill ni även stöjda sidan att gå framåt så får ni mer än gärna signa upp via dessa länkar om ni inte redan har konto på dessa sidor:

Pixelbet (fokus på esport), Coolbet , Kambibolagen (Unibet, Leovegas etc), Nordicbet, Bethard och även BET365!

Jag finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

bettingåret 2018 i siffror:

spel:1069 Vinster: 572 Förluster: 479 Push: 18

Win rate: 54.42% Medelodds: 2.38

ROI: 115.12% Units: +237.7

Esport:

Innebandy:

En tanke på “årssummering bettingåret 2018”

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s