månadssummering November

November börjar lida mott sitt slut och jag tnkte skriva av mig lite hur min månad har gått. Det känns som det varit en hel del motrigg denna månad men efter starten jag hade ska jag på något vis ändå vara nöjd med det resultat jag fick samtidigt som jag konstaterar att jag kan markera grönt på 11/11 månader detta år, Ska vi gå för en clean sweap? Det tycker iallafall jag!

Hela månaden: 

Antal spel: 129, Vinster: 64 / Förluster: 61 / Push 4

Nettovinst: +27.61u (114.61% ROI)  Spreadsheet

Esport:

Antal spel: 90, Vinster: 44 / Förluster: 42 / Push 4

Nettovinst: +23.04u (117.52% ROI) Spreadsheet

Innebandy:

Antal spel: 39, Vinster: 20, Förluster: 19 / Push 0

Nettovinst: +4.92u (108.41% ROI) Spreadsheet

Som ni kan se så har vinstprocenten varit den högsta men med ett medelodds på 2.71 så gör det inte så mycket att man ligger på runt 50% träffsäkerhet. Detta bevisar även att det är helheten som räknas då jag efter 8 eller 9 dagar var ner runt 8.5u och det känns väldigt tufft. Men med bra slit och snack med övrigt insatt folk i båda dem sporterna jag spelar på så har grinden verkligen gjort resultat.

Under månaden och överlag har jag inte alls varit nöjd men när jag nu sätter mig ner och summerar November så ska jag erkänna att resultaten är väldigt mycket bättre än jag trodde och kliver in i December med bra känsla.

Mycket nya folk har hittat hit till hemsidan och även Twitter, om ni undrar över något så är det självklart bara att ni hör av er antingen via formuläret här på sidan eller DM på twitter.

December ska krossas och vi kommer ha en hel del turneringar i CSGO att se fram emot där topplagen ska mötas, kan Astralis avsluta detta år lika dominerande som man varit under stora delar eller ska vi få se Danskarna få stå åt sida åt nya vinnare? Det återstår att se.

Extra kul med nytt rekord denna månad både vad det gäller dagsrekord (250 Unika läsare) och samtidigt nådde vi hela 1500 unika på hela månaden, KUL! Hoppas eran månad varit framgångsrik och lycka till i december, Vi mot bolagen!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s