CSGO: cs_summit dag 1

Skrev ut dessa spel på twitter under onsdagskvällen men här får ni en liten text om spelen också

CSGO cs_summit

17:00 Complexity – Optic

Complexity +1.50 @2.50 2u Bet365 / Kambi

Nordamerika och Europa ska återigen mötas på lan och jag tycker att oddset på gänget ifrån NA är helt skevt, Att vinna matchen står i 2.75 samtidigt som handikappet står i 2.50?

Danskarna i Optic blandar och ger väldigt mycket och det känns ganska tydligen att när man möter sämre motstånd så visar man upp väldigt fina resultat men när det kommer till dem tuffare matcherna i ECS samt EPL så har man inte riktigt fått igång spelet så som man vill. Finns bra spelare i bland annat k0nfig och cajunb men kollar man på helheten så är Optic inte ett lag som utmanar världstoppen i dagsläget.

Complexity är absolut inte dåligt lag vilket man visade under senaste majorn som varade i September. Där slog man flera lag som rankas bättre än dem själv och visade för egentligen hela CSGO communityn att man håller för att spela på den absoluta toppen. Laget har väldigt mycket firepower samtidigt som man blandar det med otrolig hunger och bra lagsammanhållning.

Optic lär påverkas av den långa resan till LA och jag tror inte att laget kommer vara 100% färdiga i huvudet för matchen. Det är i dessa turneringar lag som Complexity ska gå långt för att hålla upp självförtroendet och fortsätta bevisa för övriga lag i toppen att Majorn inte var en engångsgrej. Inte helt omöjligt att Amerikanerna vinner denna match men jag säkrar upp med att laget bara behöver vinna 1 karta.

19:00 NRG – Ghost

Ghost +1.5 @1.87 1.5u Kambi / Ghost @3.75 1.5u Bet365

Här har vi två stycken lag med bra form och kollar man på hur lagen spelar samt mappool så tycker jag att Ghost har en bra chans att knipa framförallt en karta men även hela matchen.

Lagen möttes i början av Oktober där Ghost faktiskt vann båda kartorna och precis som Complexity knäppte man många på näsan när man visade upp ett otroligt fint spel under Majorn. Laget radar upp segrar i EPL och ser just nu ut som det bästa laget i Nordamerika tillsammans med MIBR. Ghost är ett väldigt ungt lag förutom lagets ”pappa” Steel på 28. Han har verkligen visat upp sina ledarskaper här och format detta lag helt perfekt. Framtiden är väldigt ljus för detta lag och det ska bli intressant att se vad man kan uträtta när spelarna har mer kött på benen tillsammans.

NRG är ett lag som blandar och ger väldigt mycket. Laget har aldrig problem mot sämre lag och framförallt inte Online. Men när det gäller LAN så brukar laget ha en del svårigheter och när man nu möter Ghost med bra självförtroende så är frågan hur förberedda NRG är? Var ett ganska bra tag sedan vi såg NRG i en turnering med bra lag och det finns alldeles för mycket frågetecken kring lagets form och flertalet saker därtill för att inte gå emot de.

Båda lagen har visat upp bra resultat på flertalet kartor där Overpass sticker ut för NRG och Train samt Dust 2 sticker ut för Ghost. NRG är inga världsmästare direket och jag anser att denna match kan gå hur som helst beroende på hur VETO:n ser ut. Tycker att både +1.5 samt Raka står alldeles för högt på Ghost då man är ett riktigt bra lag just nu och väljer att investera mina pengar på dem.

Precis som vanligt hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_, där det kommer en hel del spel som jag inte hinner skriva om

Spelbolag som går under Kambigroup är bland annat Leovegas, Mr Green och Redbet. Är det så att ni saknar konto hos någon av dessa så kan ni klicka på följande länkar för att ta del av marknadens bästa bonus: Leovegas ,MR GreenRedbet

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s