CSGO ESEA Söndag

CSGO ESEA

17:00 Kinguin – Alternate Attax

Kinguin -3.5 @1.925 1.5u Pinnacle 

Polackerna i Kinguin har verkligen hittat formen och när man möter ett tyskt gäng med dålig form på De_nuke har man inte bara bra chans att vinna, utan att göra det med att bara släppa 12 rundor.

Kinguin har hängt ihop över 200 med denna femma där mouz och rallen har över 600 matcher för organisationen. Nu när resterande Polska lag håller på att byta spelare mellan varandra och ingen riktigt utmanar i toppen så hoppas jag att detta gäng ser sin möjlighet att få spela mot dem bästa. Kinguin är en organisation som enda sedan dem kom till scenen 2015 så har laget hela tiden legat under topplagen men aldrig riktigt tagit steget, nu har man dock hittat en fin form med 10 raka och jag hoppas man kan fortsätta på detta spår under dagen.

AA har även dem hängt ihop länge om man räknar bort TENZKI som precis kommit in i laget men här känns det verkligen som utvecklingen står still. Det är ett lag som aldrig tar sig till LAN och man hittar ingen direkt succé online heller. Vinner absolut en hel del matcher men när det väl gäller i olika kval etc. så chokear man alltid. Har bara vunnit 3 av sina 10 senaste matcher och vinsterna man tagit har inte varit mot något imponerande motstånd.

Både form, driv och hur man trivs på kartan är fördelar som Kinguin har i detta möte och när vi summerar denna match så tror jag att Polackerna vunnit relativt enkelt och som max släppt 12 rundor till tyskarna.

 

18:00 Epsilon – Euronics

Epsilon -3.5 @1.90 1.5u Bet365 / Pinnacle

Två lag som har en mix av spelare från olika delar av Europa och jag tycker att ”talangfabriken” Epsilon äntligen har hittat ett lag som börjar leverera igen och denna match släpper man max 12 rundor precis som Kinguin.

Efter att Red Reserve släppt sina spelare så plockat Epsilon upp lagets IGL Daniel ”djL” Narancic och han kanske inte är den bästa spelare när det gäller att panga men hans jobb med förberedelser och allt runtomkring är något som gång på gång hyllas av hans medspelare. Det är en kille som lägger ner oerhört mycket tid på att laget ska ha så bra förutsättningar som möjligt när matchen startar och det är precis vad ett ungt lag som Epsilon behöver. För Firepower i övriga spelare är det absolut inget fel på.

Motståndarna Euronics har haft en lite tuffare period på senare tid där man nu har 4 raka förluster. Är en bra blandning av erfarenhet och yngre men det känns som laget inte riktigt har någon ledare såsom Epsilon har djL och känslan är att detta är en temporär lösning. För två månader sedan tog man in svenske Znadjer tillsammans med unge Kolor och jag hoppas någonstans att man kickar dem tre tyskarna i laget och bygger nytt. För detta bygge kommer aldrig att funka och när man möter lag som är hungriga och vill framåt så blir det stora problem.

Känslan är att det är ett motiverat ungt Epsilon som ställs mot något hemmabygge och har djL gjort sitt jobb på hur Euronic spelar så har jag svårt att se laget tappa mer än 12 rundor.

 

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del spel inför kvällen

Har du inget konto hos Legolasbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s